Diamant verkopen

Diamant verkopen

Diamant verkopen

Uw diamant verkopen bij Juwelier Gold Center Amsterdam 

Bent u in het bezit van diamanten en wilt u uw diamant verkopen of laten taxeren dan kunt u bij Juwelier Gold center Amsterdam terecht voor een eerlijke en transparante prijs. Gratis en vrijblijvende taxatie van zowel diamanten als edelstenen

Wat voor soort diamanten kopen wij in?

Blauwe Diamanten - Gele Diamanten - Witte Diamanten - Roze Diamanten - Zwarte Diamanten- Diamanten Sieraden - Geslepen Diamanten - Zuivere & onzuivere Diamanten vanaf 0,20ct

Diamant verkopen hoe gaat dat in zijn werk?

Allereerst controleert een van onze experts de diamant op echtheid. Vervolgens wordt er gecontroleerd op karaat, zuiverheid, de kleur en slijpvorm.

Tot slot wordt het certificaat bekeken en vergeleken met de aangeleverde diamant(en.)

Na nauwkeurige controle wordt op basis van de bevindingen van onze expert een reëel bod gedaan op uw diamant.

Wilt u uiteindelijk uw diamant verkopen. Bij akkoord hebben wij een geldig legitimatiebewijs - ID, Paspoort of rijbewijs nodig. Ook dient u minimaal 18 jaar oud te zijn.

 

 

Gratis taxatie van uw diamanten

Een certificaat geeft meestal een duidelijke omschrijving van de onderstaande punten:

Karaat

Hoe de steen is geslepen

De kleur

De zuiverheid

Wij taxeren uw diamanten kosteloos

 

 

diamant verkopen

Diamant

Diamant

De term "diamant" komt van de Griekse woorden diaphane (doorschijnen) en adamantos de (onoverwinnelijke). Met een mohs hardheid van 10 is de diamant het hardste en bekendste mineraal.

Diamanten vormen zich in de mantel onder hoge druk en hoge temperaturen. Diamanten worden gedolven in de open put, later uitgevoerd na het "opschonen" van de bovenste lagen, ondergronds. Een andere mogelijkheid van mijnbouw vindt ook plaats onder water, waar diamanten uit het zand worden gewassen met behulp van geschikte schrapers. Het gebruik van diamanten vindt uitsluitend plaats in de industrie. Als een diamant bepaalde eigenschappen heeft, wordt deze gebruikt in het segment luxe sieraden of verhandeld als investeringsdiamant. We doen u graag een offerte voor uw diamanten. En wie houdt er niet van hen, van deze sprankelende edelstenen uit de groep mineralen? Juist omdat ze zo mooi zijn, zijn ze veel gezongen.

In hun ruwe vorm kun je er niet genoeg van krijgen, verwerkt in armbanden, kettingen of ringen, ze zijn weer zo mooi.

Toch is het vaak het geval dat de sieraden voor velen te weelderig zijn. Er zijn bijvoorbeeld weinig mogelijkheden om een diamanten ketting te dragen. Het is ook vervelend dat de waarde van de sieraden zo hoog is dat de bezorgdheid over een verlies opweegt. Maar de edelstenen zijn duidelijk te goed om te sluiten.

Diamant verkopen ? We doen u graag een offerte voor uw diamanten.