Zilver verkopen

Zilver verkopen

Zilver verkopen

bij Juwelier Gold Center Amsterdam bent u aan het juiste adres als het gaat om zilver verkopen.

Inkoop zilver van o.a. oud zilver, sloop zilver, zilveren sieraden, baren, munten, bestek, servies, medailles en ook industrieel zilver, zilverafval zoals stukjes zilver, gebroken zilver & kapotte sieraden etc.

Verzilverd bestek kopen wij helaas niet in hierin staat meestal een merkje bijvoorbeeld: (100) of (90) dit houdt in 10% / 9% zilver gehalte.

Alles wat wij aan zilver inkopen wordt van te voren professioneel getoetst op gehalte zodat wij u de juiste waardebepaling kunnen garanderen. Iedere hoeveelheid, elk inkomend materiaal wordt exact gecontroleerd, bedrijven kunnen ook hun zilver inwisselen bij Juwelier gold center Amsterdam.

Zilver taxeren doen wij uiteraard ook!

 

Wat u ten alle tijden mee moet nemen voor zilver inwisselen

* Een geldig legitimatiebewijs rijbewijs, id/verblijfsvergunning of paspoort.

* U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Zilver inkoop

Of het nu dus gaat om zilveren sieraden verkopen, oud zilver inwisselen of zilver taxeren. Bij Juwelier Gold center Amsterdam kan het dus allemaal.

Het zilvergehalte kan variƫren, afhankelijk van welke zilverlegering werd gebruikt om bijvoorbeeld sieraden te maken. De volgende zilverlegeringen zijn algemeen bekend : 800 zilver, 835 zilver en 925 zilver. Het driecijferige getal geeft het zilvergehalte aan in duizendsten. Dat wil zeggen, van 1000 delen zijn 800, 835 of 925 delen puur zilver. In de meeste gevallen wordt dit driecijferige nummer al gemunt tijdens de productie op de sieraden.

 

zilver

 

 

 

 

 

Goud of zilver inwisselen, de aankoop van edelmetalen is onze specialiteit. Zilver speelt een belangrijke rol voor de halfgeleiderindustrie. Voor de productie van muziekinstrumenten is het edelmetaal ook belangrijk. Bij de verkoop van zilver worden alleen gewicht en zilverlegering gebruikt om een aankoopprijs te bepalen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak in plannen? dit kan telefonisch of via het Contactformulier op onze website.