Munten

Uw gouden munten zijn waardevol

Op basis van de dagelijkse aandelenkoers van goud bieden wij een passend bod. Sinds hun oorsprong in de oudheid hebben gouden munten gediend als middel voor uitwisseling en betaling. Tegenwoordig worden gouden munten echter vooral gezien als een veilige investering en worden ze wereldwijd beschouwd als een solide waardedrager. 's werelds meest beroemde gouden beleggingsmunten zijn o.a. Het Gouden tientje, Krugerrand, Maple leaf, American eagle, Australian nugget, China panda en natuurlijk zijn er nog veel meer munten die worden verzameld om in te beleggen. Om gouden munten strikt te onderscheiden,  gouden dukaten, zijn geen officieel betaalmiddel  zoals gouden munten, Gouden dukaten worden voornamelijk geproduceerd voor speciale gelegenheden als herdenkingen. Gouden munten en gouden dukaten hebben een zeer hoog tot bijna volledige goudgehalte en dus een hoge waarde, let op er zijn ook naslagen die een lager goudgehalte bevatten.

Aankoop van alle soorten gouden munten

Oorspronkelijk gelaste gouden munten zijn net zo welkom als losse munten. Zelfs met gekraste versies is ten minste de dagelijkse huidige smeltprijs gegarandeerd. Thuis in de lade brengt het geen voordeel en zelfs het geheugen vervaagt met de tijd. Vaak verschijnen gouden munten pas weer bij een verhuizing, omdat ze hun tijd op zolder of iets dergelijks doorbrengen.

Gouden munten verkopen

Als u geen enkel nut heeft voor uw mooie gouden munten; gouden munten verkopen is niet het einde, maar een begin! Je krijgt zelfs een mooie geldinjectie voor je portemonnee  en de gouden munten krijgen een nieuw thuis.