Inkoop horloges

Wilt u uw Rolex verkopen?

Als u van plan bent om uw horloge te verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld u wilt uw Rolex verkopen dit kan bij ons u komt simpelweg langs en wij zullen u altijd een passend bod bieden. Let op horloges controleren (alleen) op echtheid zitten kosten aan verbonden dit bespreken wij met u voor wij te werk gaan. Juwelier gold center Amsterdam is specialist op het gebied van luxe horloges.

Inkoop horloges

Bent u dus op zoek naar een specialist op het gebied van luxe topmerken horloges kom dan langs. Wij kopen horloges van verschillende topmerken en bieden hiervoor topprijzen. Welke merken kopen wij in? o.a. Audemars Piquet, Breitling, Breguet, Bvlgari, Cartier, Chopard, Ebel, IWC, Jaeger LeCoultre, Lange & Söhne, Omega, Oris, Panerai, Patek Phillipe, Rolex, Richard Mille, Tag Heuer, Tudor, Vacheron Constantin.

Exclusieve horloges

Polshorloges zijn ook in bijzondere limited edition verkrijgbaar bijzondere exemplaren, vaak doet een merk als rolex of omega dit i.v.m. een speciaal jaar of herdenking van een gebeurtenis uit het verleden. Juwelier Gold Center Amsterdam koopt alles in horloges die defect zijn kunt u ook aanbieden.

Wat moet u meenemen

Mocht u bijvoorbeeld uw rolex verkopen bij Juwelier gold center Amsterdam, dan raden wij altijd aan om alle bijbehoren zoals bijvoorbeeld extra schakels, doos, papieren/certificaat, boekjes, bon etc. mee te nemen dit heeft namelijk ook invloed op de prijsbepaling van uw horloge.

Ook dient u bij de verkoop van uw horloge ten alle tijden een geldig legitimatiebewijs, rijbewijs, id/verblijfsvergunning of paspoort bij de hand te hebben.