Goud Verkopen

Goud verkopen

Goud verkopen Amsterdam

Bij Juwelier Gold Center Amsterdam bent u aan het juiste adres als het gaat om goud verkopen. De beste prijs voor uw gouden sieraden vergelijken loont!

Wij kopen o.a. oud goud, sloop goud, gouden sieraden, tandgoud, goudbaren, gouden munten, medailles en ook industrieel goud, goudafval zoals stukjes goud, gebroken goud & kapotte sieraden etc.

Alles wat wij aan goud inkopen wordt van te voren professioneel getoetst op gehalte zodat wij u de juiste waardebepaling kunnen garanderen. Iedere hoeveelheid, elk inkomend materiaal voor goud verkopen wordt exact gecontroleerd, bedrijven kunnen ook hun goud inwisselen bij Juwelier gold center Amsterdam.

Serieus en snel geld voor uw goud

Er zijn veel redenen waarom u uw goud kunt verkopen. Bijvoorbeeld een erfenis, een sieraad waar u graag vanaf wilt, tandheelkundig goud. Het zal altijd uw zorg zijn om een gerenommeerde partner tegen te komen. Met Juwelier gold center Amsterdam heeft u dit gevonden. Een deel van ons bedrijfsmodel is om u vanaf het begin over elke stap te informeren en u een bijzonder hoge transparantie aan te bieden. Als wij uw goud kopen kijkt u altijd met ons mee hoe wij te werk gaan. Er zijn geen verplichtingen, taxaties zijn vrijblijvend en kosteloos voor uw oud goud. Als uw partner voor goud inkoop zijn wij beschikbaar voor elke vorm van goud verkopen. Of het dus nu gaat om een 333 legering van rood goud of een 916 legering van geel goud wij voeren volledig kosteloos en zonder enige verplichting voor de verkoop een taxatie van de goudwaarde uit.

Serieus zijn is beslissend

Bij het verkopen van goud wordt de realistische waarde van het goud altijd afgemeten aan hand van de kwaliteit en het respectieve goudgehalte. Het hangt niet af van de kleur van het goud. Belangrijker is de legering die we precies testen wanneer u ons uw goud aanbied.

Als u de waarde van bijvoorbeeld uw kapotte ketting of versleten/dunner geworden gouden ring wilt weten. Kom dan eens vrijblijvend langs. We onderzoeken alle items die u aanlevert in detail. We kijken bijvoorbeeld naar de opdrukken op uw sieraden die ons vertellen over de kwaliteit en goudgehalte, zoals nummers 333, 585 of 750. Ze zijn een belangrijke indicator voor de waarde en aankoopprijsbepaling. Hiervoor gebruiken we realtime prijzen. U kunt er dus zeker van zijn dat u door ons correct wordt uitbetaald. Omdat wij in uw aanwezigheid de huidige goudprijs in rekening brengen voor datgene dat u aan ons wilt verkopen. Wij betalen direct contant uit, bankbetaling is uiteraard ook mogelijk.

goud verkopen

Wat u ten alle tijden mee moet nemen voor goud inwisselen

* Een geldig legitimatiebewijs rijbewijs, id/verblijfsvergunning of paspoort.

* U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn.