Verpanden

Belenen / verpanden

Verpanden Amsterdam

Heeft u snel geld nodig? Zit u even krap bij kas dan kunt u bij Juwelier Gold center Amsterdam terecht om tijdelijk geld te lenen. U kunt bij ons uw spullen verpanden in Amsterdam, bijvoorbeeld: Goud, Horloges, Diamanten, Zilver baren & Motoren etc.

Verpanden werkt bij ons als volgt: u komt bij ons op locatie met hetgeen wat u wilt belenen in ruil voor een geldbedrag. Onze ervaren taxateur zal uw goederen beoordelen en de waarde hiervan bepalen. Na taxatie doet de taxateur u een voorstel met het beleenbedrag. Bij akkoord dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen en het beleenformulier te ondertekenen (de minimale leeftijd om te belenen is 18 jaar.) U ontvangt bij akkoord een bewijs van het goed dat u heeft ingeleverd met daarin de omschrijving. Wilt u iets verpanden? Wees er dan op attent dat wij pas goederen aannemen met een waarde van ten minste €1000,- Dat houdt in dat uw gouden ketting of horloge ten minste een waarde van €1000,- moet hebben. Indien dit het geval is dan kunt u bij ons terecht voor belenen. Privacy & veiligheid gaan bij ons voorop. Heeft u tijdelijk geld nodig? kom eens langs voor een vrijblijvende taxatie.

Waarom verpanden bij Juwelier gold Center Amsterdam?

  • *Snelle en discrete transactie.
  • *Professionele taxatie.
  • *Geen BKR-registratie
  • *Geen kredietcheck.
  • *Geen administratiekosten.
  • *Geen extra provisie.

Beleenformulier en uitbetaling.

Het beleenformulier ook wel verpandbewijs genoemd is zeer belangrijk. Dit is het bewijs dat u nodig heeft om uw spullen op te kunnen halen. Bent u het beleenformulier kwijt? neem dan direct contact met ons op. Na het tekenen van het beleenformulier betalen we u direct uit dit kan zowel contant als per bank. Uw beleende goederen worden direct veilig opgeborgen.

Onze voorwaarden

Bij Juwelier Gold center Amsterdam is de minimale verpandingstermijn 2 maanden. De datum – vervaldatum – waarop de verpanding afloopt is belangrijk om in acht te houden. Zodra de vervaldatum is verlopen dan is hetgeen wat u heeft beleend eigendom van Juwelier Gold center Amsterdam. U dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn en te beschikken over een geldig legitimatiebewijs. Lees de voorwaarden op uw gemak door en indien u vragen heeft stelt u die gerust aan onze taxateur. Bent u akkoord met de voorwaarden? Dan kunnen we de verpanding definitief maken.

Aflossen en ophalen

Wilt u de verpanding aflossen en uw spullen ophalen? Houd er dan rekening mee dat u tijdig telefonisch contact met ons neemt, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Lost u de verpanding af? Dan betaalt u het beleende bedrag plus de vergoeding. De rente bij verpanding bedraagt 4,5% per maand, dus stel dat u een bedrag van €1000,- leent betaalt u per maand €45,- aan rente. Het volledige bedrag van terugbetaling staat duidelijk op uw beleenformulier.